Appartement 635

Modern ingericht en zeer proper appartement gelegen in hotel Palia Don Pedro. U kan genieten van alle voorzieningen van het hotel (buffetrestaurant, ligstoelen, animatie, …) en beschikt tevens over een persoonlijke autostaanplaats binnen het complex!

Hotel Palia Don Pedro

Het hotel Palia Don Pedro is een beveiligd complex met een aangenaam zwembad en voldoende ligzetels. De bar is elke dag geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Er wordt tevens animatie voorzien en ’s avonds gaan er vaak optredens van lokale muziekgroepen door aan het zwembad.

Restaurant

In de nabije omgeving zijn heel wat fijne restaurantjes te vinden maar als u graag in het hotel wil eten, dan is dat mogelijk aan zeer correcte prijzen. Het eten wordt altijd geserveerd in buffetvorm.

  • Ontbijt: €5,50
  • Middagmaal: €9,50
  • Avonddiner: €10,50

Slaapkamer
1 ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed met opbergvakken en 2 kleerkasten. In deze ruimte vindt u eveneens een bureaumeubel met ladenkst en 2 nachtkastjes met lampje. Voldoende bedlinnen is aanwezig.

Woonkamer
sofa  is makkelijk om te bouwen tot comfortabel 2-persoonsbed. TV-meubel, LCD-TV met satellietconnectie en meer dan 100 zenders (incl .Vlaamse enNederlandse zenders). Tevens vindt u in deze ruimte een kleine hifi-installatie (radio en cd), een relaxzetel met voetbank, een gezellige staande lamp en een ladenkast.

Keuken
volledig ingerichte open keuken met koelkast met vriesvak, vitro-keramische kookplaat, combi grill-microgolfoven, koffiezet, fruitpers, broodrooster, waterkoker, kookpotten, bestek, glazen, servies, sangria-set en 2 barkrukken.

Badkamer
ruime verzorgingshoek met open douche, toilet, lavabo en aparte warm waterboiler. Voldoende badlinnen is aanwezig.

Terras
mooi terras met uitzicht op palmbomen. In de verte is ook de oceaan zichtbaar. Een duurzame terrastafel met 4 stoelen is aanwezig.

Parkeerplaats
bij dit appartement hoort een afgesloten parkeerplaats binnen het complex. Zo bent u zeker dat u steeds parkeerplaats heeft vlakbij en uw (gehuurde) wagen veilig staat.

Kluis
dit appartement beschikt over een kluis.

Onderhoud
wasmachine, droogrek (op terras) en onderhoudsgerief, detergenten, strijkijzer en -plank.

Internet
dit appartement beschikt niet over aparte wifi. Internetconnectie kan u wel kosteloos gebruiken aan het onthaal van het hotel.